Get Adobe Flash player
You need Flash Player 8 and allow javascript to see the content of this site..
Project01 titel : kantoorproject te Antwerpen beschrijving : Ontwerp voor de inrichting van een kantoorruimte voor twee afzonderlijke maar samenwerkende bedrijven met een gemeenschappelijke inkom en wachtruimte met video animatie. Project02 titel : Kantoorproject te Poperinge beschrijving : Het omvormen van een bestaande winkel in een nieuw industrieel pand tot kantoorruimte. In het ontwerp is rekening gehouden met de bestaande structuur van het gebouw en mogelijke uitbreiding van kantoren naar de verdieping. Project03 itel : verbouwing magazijn tot winkel, kantoor en toonzaal beschrijving : Ontwerp voor de verbouwing van een oud magazijn tot winkel, toonzaal, opslagruimte en kantoor voor een modeontwerpster. De bestaande ruimte was net hoog genoeg om er over de helft van de oppervlakte een verdieping voor kantoren in te plaatsen. Onder de verdieping zijn in verschillende volumes de opslagruimte en keuken ondergebracht. Het scherm tussen winkel en toonzaal kan weggedraaid worden zodat er één grote ruimte ontstaat voor evenementen. Project04 titel : verbouwing en inrichting van woning beschrijving : Ontwerp voor een totale verbouwing van een volledig gesloten opslaggebouw op een heuvel in de Belgische Ardennen. Bedoeling was een woning te creëren waarbij de geslotenheid van het gebouw behouden bleef om zo de bewoners de gewenste intimiteit te geven. Dit echter zonder hen daarbij de mogelijkheid tot uitkijk op de omgeving te ontnemen. De opdrachtgevers die boeken verzamelden wensten op elke plek in de woning boeken om zich heen te hebben. Dit resulteerde onder andere in een van de gelijkvloerse tot op de tweede verdieping doorlopende boekenkast. De vide van gelijkvloers tot aan het dak gaf de mogelijkheid een immense "leeszaal" te creëren die door de schaarse verlichting en individueel opgestelde meubels toch de nodige intimiteit kon bieden. Project05 titel : Kantoorproject te Brussel beschrijving : Herinrichting van een bestaande kantoorruimte in een industrieel gebouw. Uitbreiding kantoren en toevoeging van wachtruimte bezoekers met sanitair en koffiehoek die zijn ondergebracht in een met hout bekleed volume. De getoonde beelden geven het eerste idee van het ontwerp weer. Project06 titel : Haalbaarheidsstudie voor kantoorinrichting te Antwerpen beschrijving : Studie omtrent de mogelijkheden en haalbaarheid tot het inrichten van een kantoorruimte op de eerste verdieping van een kantoorpand. Het ontwerp heeft de opdrachtgever geholpen bij het nemen van de beslissing deze verdieping te huren. Project07 titel : Kantoorinrichting te Antwerpen beschrijving : Totaalinrichting van een deel van een verdieping in een kantoorgebouw. De strakke en koele zwart/wit vormgeving was een absolute eis van de klant en moest verwijzen naar de naam van het bedrijf. Project08 titel : Kantoorinrichting te Parijs beschrijving : Volledige inrichting voor kantoren op de bovenste verdieping van een oud pakhuis. Het behouden van de bestaande betonstructuur en het gebruik van felle kleuren, in combinatie met volledig transparante tussenwanden komt volledig tegemoet aan het eisenpakket van de opdrachtgever. Project09 titel : Kantoorinrichting Brussel beschrijving : Ontwerp voor een kleine kantoorruimte op te delen in individuele lokalen en een open ontvangst ruimte. De gekleurde vloer en wand tegenover de volledig glazen wand duiden de oriëntatie van de looprichting aan. Project10 titel : Kantoorrenovatie en inrichting te Berchem beschrijving : Uiteindelijk plan van een totale kantoorrenovatie uitgevoerd in twee afzonderlijke fases. De deels met folie beklede glazen wanden en de doorgetrokken kastvolumes zijn geplaatst op een donkere vloerbekleding in twee verschillende materialen. Als accent ten opzichte van de witte en licht eiken maatwerkmeubels is gekozen om een aantal muurvlakken in een fel groene kleur te schilderen. Project11 titel : inkomruimte van een appartementsgebouw beschrijving : Ontwerp voor de herinrichting van een inkomhal in een appartementsgebouw te Berchem. Een hedendaagse look, onderhoudsvriendelijke materialen en zuinige verlichting waren de vragen van de opdrachtgevers. Project12 titel : Kantoor in privé woning te Antwerpen beschrijving : Het inrichten van een privé kantoor voor twee personen met vergaderruimte en rustbanken in een reeds gedeeltelijk afgewerkte zolderruimte van een woonhuis. De bestaande OSB afwerking voor dak- en vloerafwerking bleven behouden en kregen een UV bestendige afwerklaag. Het maatwerkmeubilair, de glazen balustrade aan de trap en de in de vloer ingewerkte plantenbak maken deze inrichting compleet. Project13 titel : Kantoorinrichting te Antwerpen beschrijving : Kantoorproject waarbij vooral de lange massieve wand in beton structuur opvalt. De bestaande balkstructuren werden behouden op zo het hoge plafond te benadrukken. Een centraal geplaatste ontvangst, werk en eetruimte zijn volledig uitgevoerd in maatwerk in een effen witte kleur. De wanden voor de individuele kantoren zijn uitgevoerd in helder gehard glas zonder profielen met plafondhoge glazen pivot-deuren. Op de heldere beglazing is later een digitaal bedrukte folie aangebracht. Project14 titel : Inrichting kleine kantoorruimte beschrijving : Bemeubeling en aankleding van een kleine kantoorruimte in een eigenlijk voor bewoning bedoelde villa. Project15 titel : kinderkamer beschrijving : Een gezin met meerdere kinderen vroeg om iets te bedenken om de twee zonen die samen een kamer deelden meer slaapintimiteit te geven. Een verlengd stapelbed, deels afgeschermd door een kastvolume kon dit probleem oplossen. De lange tafel tegen het raam aan zorgde voor voldoende werkruimte. Door de muren vrij te houden van enig meubilair werd het voor de jongens mogelijk hierop een persoonlijke toets aan te brengen. De meubels werden aan de hand van dit idee door de opdrachtgever zelf gerealiseerd. Project16 titel : studie voor een museum beschrijving : Haalbaarheidsstudie naar de mogelijkheid voor het onderbrengen van een museum voor brons sculpturen in een oude opslagruimte. Een ruimte voor tijdelijke tentoonstellingen, vaste collectie, museum-shop en cafetaria moesten geïntegreerd worden. Bij het ontwerp werd vooral aandacht besteed aan de circulatie en aan de volgorde van chronologische opstelling van de werken. Kleine werken werden tentoongesteld in een kast met vakken van verschillende grootte, grote werken zijn op sokkels geplaatst zonder daarbij de gevraagde volgorde te verwaarlozen. Project17 titel : Kantoorinrichting te Brussel beschrijving : Verbouwing en inrichting van een gelijkvloerse verdieping in een kantoorgebouw. De centraal geplaatste onthaalbalie, studio voor geluidsopname, vergaderzaal en bergingen zijn gemarkeerd door een geaccentueerde vloerbekleding. Door het gebruik van contrasterende kleuren en materialen krijgt deze inrichting de gevraagde uitstraling. Helemaal achteraan is reeds een trap voorzien om de gelijkvloerse verdieping voor intern gebruik te verbinden met de eerste verdieping die in een latere fase in dezelfde vormgeving zal worden ingericht. Project18 titel : Meubelontwerp voor een kantoor in Nederland beschrijving : De opdracht : het ontwerpen van een werktafel voor 5 personen die samenwerkten aan een project had één duidelijk gegeven. Het mocht in geen geval een klassiek rechthoekig eiland worden. De oplossing werd gevonden door twee nier-vormige werktafels in elkaar gepast te monteren op één centrale sokkel. Om te vermijden dat er rolcontainers onder het buro moesten geplaatst worden en zo het "zwevende" effect verloren zou gaan, werden er in het extra dikke werkblad laden ingewerkt. De bekabeling voor data- en netstroom werd discreet weggewerkt in de centrale sokkel. Het meubel werd na beëindiging van het project onder een licht aangepaste vorm gerecupereerd als vergadertafel. Project19 titel : Kantoorinrichting in geklasseerd gebouw te Brugge beschrijving : Ontwerp voor de inrichting van een kantoorruimte in een oud geklasseerd gebouw. Het gewelfde plafond gedragen door gietijzeren kolommen, de cementbevloering en bakstenen muren moesten behouden blijven en zijn geïntegreerd in het ontwerp. Het geheel werd aangevuld met discreet gekleurde vlakken, glazen scheidingswanden met een duidelijk profielpatroon en maatwerkmeubilair. Project20 titel : advocaten kantoor te Antwerpen beschrijving : Eerste ontwerp voor de inrichting van een advocaten kantoor in een gebouw te Antwerpen. Het weghalen van het verlaagd systeemplafond waardoor de balkenstructuur zichtbaar werd draagt samen met het massief eiken parket, de in diffuus glas uitgevoerde scheidingswanden en het eenvoudige maatwerkmeubilair bij tot de gewenste hedendaagse look. Project21 titel : praktijkruimte voor kiné beschrijving : Ontwerp voor de inrichting van een gedeelde praktijk voor kiné. Vier afzonderlijke behandelkamers waarvan één toegevoegd kan worden bij de grote open ruimte, een werkplek en wachtzone moesten ondergebracht worden in een beperkte ruimte. Om de grote open ruimte van daglicht te voorzien werd gekozen om de scheidingen van de behandelkamers uit te voeren in ondoorzichtige beglazing. Eenvoudige maatwerkmeubels voor zowel wachtruimte als werkplek werden uitgevoerd in een rode kleur. Project22 titel : Eerste ontwerp kantoorinrichting te Antwerpen beschrijving : Oorspronkelijk ontwerp voor de inrichting van een kantoorverdieping in een gebouw te Antwerpen. De aparte toegang voor enerzijds werknemers en anderzijds bezoekers voor opleidingen zijn er gekomen op vraag van de klant. De verschillende vergader- en opleidingslokalen vormen een buffer tussen de twee afzonderlijke delen. Een grote kantine in het werkgedeelte doet tevens dienst als ruimte voor interne besprekingen. Voor de bezoekers is een aparte koffiehoek, pauzeruimte en vestiaire voorzien. Project23 titel : Tweede ontwerp kantoorinrichting te Antwerpen beschrijving : Definitief ontwerp na een herschikking die nodig was na een gewijzigde personeelsbezetting en aangepast programma. Project24 titel : verbouwing en inrichting loft als woonst en werkruimte beschrijving : Verbouwen van een loft waarbij de combinatie wonen en werken moesten samengaan met een toonzaal. Door het plaatsen van twee volumes in de lengte van de ruimte werden de verschillende functies op een verantwoorde wijze van elkaar gescheiden zonder daarbij het totale overzicht te verliezen. Eén volume biedt ruimte voor berging, keuken en bureel terwijl in het andere volume de slaap- en badkamers werden ondergebracht. Project25 titel : inrichting bar beschrijving : Restylen van een bar waarbij het karakter van de oude herenwoning niet enkel behouden maar vooral benadrukt moest worden. Een aantal reeds vroeger aangebrachte elementen moesten behouden blijven maar dienden aangepast te worden om zo beter in het geheel van nieuwe kleuren, verlichting, stoffering en meubilair te passen. Project26 titel : inrichting tandartspraktijk beschrijving : Een tandarts met een praktijk op de gelijkvloerse verdieping van een appartementsgebouw te Berchem wenste zijn interieur te verbouwen. Bij het ontwerp moest rekening gehouden worden met werk in verschillende fases zodat de werkzaamheden tijdens de verbouwing, het functioneren van de praktijk niet hinderde. Project27 titel : Inrichting inkomruimte beschrijving : Ontwerp voor de inrichting van een inkom, ontvangst en wachtzone op de gelijkvloerse verdieping van een kantoorgebouw met één verdieping. Om de doorgang tussen het linker en rechterdeel niet te belemmeren werd de ontvangstbalie deels onder de overloop geplaatst. Project28 titel : Haalbaarheidsstudie voor project te Brussel beschrijving : Een studie gevraagd door de opdrachtgever alvorens over te gaan tot de aankoop van het pand. Bedoeling was om een ontwerp te maken waarbij de gelijkvloerse verdieping nuttig kon gebruikt worden als lokettenzaal en publieke ruimtes. De individuele kantoren en overige werkplekken moesten op de verdieping ondergebracht worden. Verschillende archiefruimtes, inpandige parking, nieuw sanitair en verticale circulaties dienden te worden toegevoegd. De mogelijkheden van dit ontwerp heeft de klant doen beslissen het pand aan te kopen en het volledig te verbouwen en in te richten. Project29 titel : Kantoorinrichting te Antwerpen beschrijving : Inrichting van een volledige verdieping in een markant gebouw te Antwerpen. Al het bestaande meubilair moest opnieuw kunnen gebruikt worden. De specifieke vorm van het gebouw werd aangehouden bij de binnen inrichting. Donkere kleuren, deels transparante glazen wanden en het gebruik van houtstructuren zorgen samen met de discrete kleurvlakken voor het hedendaagse geheel. Project30 titel : Ontwerp voor een baliemeubel beschrijving : Ontwerp voor een balie meubel voor de ontvangst van bezoekers. De uitvoering in contrasterende materialen en kleuren, samen met de toon op toon geschilderde letters op de muur geven dit ontwerp de door de opdrachtgever gevraagde uitstraling. Project31 titel : Ontwerp voor inkomruimte beschrijving : Herinrichting van de inkomruimte van een kantoorgebouw te Antwerpen waarbij rekening moest gehouden worden met een hoog aantal bezoekers. Ontvangsbalie, print- en kopieer ruimte en de trap naar de kelder zijn samengevoegd tot één geheel door de rood gekleurde omkadering. Print- en kopieer ruimte zijn afgescheiden door donkergrijs gekleurd glas. Project32 titel : dokterspraktijk beschrijving : Verbouwing van een verdieping tot dokterspraktijk met verschillende behandelkamers en een consultatieruimte. De specifieke vraag om afgeronde vormen te gebruiken resulteerde in een gebogen wand/kast tussen secretariaat en wachtruimte. Als "eyecatcher" is in de voorzijde van deze kast een gebogen aquarium ingewerkt. kantoorinrichting, interieurinrichting, projectinrichting, totaalinrichting,peter, baccarne, gaston fabrélaan, wilrijk, interieurinrichting,interieurvormgeving,binnenhuisinrichting,binnenhuisvormgeving,kantoorinrichting,wooninrichting,vormgeving voor woonomgeving,vormgeving voor werkomgeving,inrichting kantoorruimten,inrichting werkruimten,inrichting woning, kantoorinrichting, kantoorvormgeving, kantoorontwerp, inrichting voor kantoor, vormgeving voor kantoorinrichting, ontwerp voor kantoorinrichting, advies voor kantoorinrichting,interieurinrichting, interieurvormgeving, interieurontwerp, inrichting voor interieur, vormgeving voor interieurinrchting, ontwerp voor interieurinrichting, advies voor interieurinrichting, projectinrichting, projectvormgeving, projectontwerp, inrichting voor projecten, vormgeving voor projecten, ontwerp voor projectinrichting, advies voor projectinrichting,bureelinrichting, bureelvormgeving, bureelontwerp, inrichting voor burelen, vormgeving voor burelen, ontwerp voor bureelinrichting, advies voor bureelinrichting, woninginrichting, woningvormgeving, inrichting voor woning, vormgeving voor woning, ontwerp voor woninginrichting, advies voor woninginrichting, inrichting van werkruimten, vormgeving van werkruimten, ontwerp voor werkruimten, vormgeving voor werkruimten, advies voor werkruimten, binnenhuisinrichting, binnenhuisvormgeving, binnenhuisontwerp, ontwerp voor binnenhuisinrichting, binnenhuisadvies, advies voor binnenhuisinrichting, totaalinrichting voor kantoren, totaalvormgeving voor kantoren, totaalontwerp voor kantoren, totaalinrichting voor burelen, totaalvormgeving voor burelen, totaalontwerp voor burelen, scheidingswanden, kantoorwanden, bureelwanden, glazen wanden, kantoormeubilair, bureelmeubilair, maatwerkmeubilair, baliemeubilair, kantoormeubels, bureelmeubels, maatwerkmeubels, baliemeubels, interieurarchitect, binnenhuisarchitect, interieurarchitectuur, binnenhuisarchitectuur Get Adobe Flash player